Ο Χρήστος Ταμπουρατζής με τα μάτια του Ιλάν.

Φωτογραφία του Ilan Solomon.

 

Ένας γνωστός μας άγνωστος με διεθνή ακτινοβολία και ένα άλμπουμ με προδιαγραφές »Supernatural», του Carlos Santana. Χτες βράδυ, στις Μουσικές Κοινότητες Στο Κόκκινο 105,5 λίγες μέρες πριν την Κυριακή 22 Ιουλίου και την μεγάλη Fusion Night στο Ζάππειο, στην οποία συμμετέχει.

 

Φωτογραφία του Ilan Solomon.

Ξεκίνησε από μικρός τη μουσική του πορεία στη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 παίζοντας με διάφορα σχήματα σε γνωστές μουσικές σκηνές της εποχής. Έχει συνεργαστεί σε ζωντανές εμφανίσεις και σε ηχογραφήσεις στο δικό του στούντιο με πολύ γνωστές Ελληνικές φωνές, ενώ έχει γράψει τη μουσική για πολλούς σημαντικούς ερμηνευτές.

 

 

Τα άλμπουμ του «Mirror», «Back Seat», «Symmetry of Mind» και το «Cargo» που κυκλοφόρησε τον Μάιο γνωρίζουν διεθνή επιτυχία και κινούντΦωτογραφία του Ilan Solomon.αι στα μονοπάτια της Fusion Jazz, του Funk, του Rock και των Blues με έντονη την παρουσία της κιθάρας του. Το «Cargo» κυκλοφορεί μετά από περιπέτειες, πάνω και πέρα από την οκτάχρονη οικονομική κρίση, από τη γερμανική δισκογραφική εταιρεία Tiny Street Records όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Αμερική από τις 22 Μαΐου 2018, ενώ σύντομα ακολουθεί και η Ιαπωνία. Τα κομμάτια του ήδη ακούγονται με επιτυχία στα ραδιόφωνα. Το μέλλον είναι όλο δικό του.

Η instrumental, η ορχηστρική ηλεκτρική μουσική είναι η κύρια αγάπη του, το βασικό όχημα έκφρασης του, που του επιτρέπει να ταξιδεύει τον ακροατή σε έναν κόσμο ποικίλων διαθέσεων και συναισθημάτων.

 

Στο εξαιρετικό «Cargo» άλμπουμ του που άκουσα και χάρηκα σήμερα στη »φυσική μορφή» ενός CD με τα ηχεία του Punto μου στη διαπασών, έξι η ώρα το πρωί,

στη διαδρομή από και προς το Ελ. Βενιζέλος, περιέχονται και κάποιες αξιοπρόσεκτες φωνητικές ερμηνείες («No One’s To Blame», «Love’s Got Me», «Stingray» και «The Promise») σε μια απολαυστική συμμετρία, με τις πολύ εκφραστικές φωνές της Giorgina Karahaliou, του Bill Kalantzakos που έγραψε και τους στίχους σε τρία από αυτά και με τη Nassia Gofa να συγκινεί στο «The Promise».

 

 

 

Χτες, Τετάρτη βράδυ στις 10 στο Κόκκινο, Christos Tambouratzis από τους 105,5.

 

Kαι την Κυριακή στο Ζάππειο.

Φωτογραφία του Ilan Solomon.

 

Ολόκληρη η εκπομπή εδώ : 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s